CURSUS STILLEVEN SCHILDEREN

De
cursus stilleven schilderen is zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde schilder. Zelfs als u nog nooit zou hebben geschilderd, zou u er aan mee kunnen doen.
Door zijn didactische achtergrond is Nick niet alleen een bekwaam docent, hij is ook een meester in het uitleggen van eenvoudige tot zeer ingewikkelde technische en andere zaken.

ZELF  GEEN MATERIAAL
KOPEN
Alle materialen, vanaf de beelddrager tot aan de verf, de penselen, de paletmessen en niet te vergeten de koffie, u hoeft niets zelf te kopen, wat het voor een beginnende schilder wel gemakkelijk maakt. Maar ook de gevorderde leerling kan met van alles en nog wat experimenteren, zonder direct allerlei kosten te hoeven maken. Bij de cursus is een starterpakket inbegrepen.

In de cursus worden technische en andere zaken behandeld, waaronder het prepareren van de drager, het opzetten van een schilderij, toonzetting, kleurenleer, compositie, materiaalkennis en glaceertechnieken.

Wat zijn de kosten

De kosten zijn € 395,- per persoon exclusief 21% btw.
Betaling na ontvangst van de factuur, m
aterialen koffie en thee zijn inbegrepen.

De cursus bestaat uit 10 lessen van 3 uur.

De lessen vinden plaats op vrijdag of zaterdag van 09.00-12.00 uur. 

Voor informatie of inschrijvingen mail via onderstaande link.

CURSUS INDIVIDUEEL VRIJ SCHILDEREN

Individueel vrij schilderen met olieverf is geschikt voor de startende en gevorderde schilder die onder professionele begeleiding werkt op eigen tempo en niveau, aan eigen thema en doelen.


JOUW EIGEN SCHILDERMATERIALEN
Je maakt gebruik van jouw schildermaterialen. Aanbeveling van de te gebruiken materialen is op aanvraag per mail verkrijgbaar, deze komt echter veelal overeen met de materialen uit de cursus: “Stilleven Schilderen”.

INDIVIDUEEL VRIJ SCHILDEREN
Bestaat uit 10 lessen van 3 uur. De lessen vinden plaats op vrijdag of zaterdag van 09.00-12.00 uur, in de workshopruimte aan de Kamp 48, Millingen aan de Rijn. De startdatum van de cursus bij voldoende inschrijvingen nader te bepalen. Later invoegen is mogelijk.

Voorbeelden van enkelen cursisten

Stilleven, Peter Gerrits
Stilleven, Peter Aldenhoven

Wat zijn de kosten

De kosten zijn € 295,- per persoon inclusief BTW, koffie en thee zijn inbegrepen.

Voor informatie of inschrijvingen mail via onderstaande link.