Al jong was ik gefascineerd van tekenen. Snel ging ik over op schilderen, eerst nog op waterbasis, later op olieverf.
Mijn eerste olieverfschilderijtje, geschilderd op 9-jarige leeftijd, heb ik nog steeds. Het is niet meer dan wat 'à lá prima' geklieder op een plankje en natuurlijk technisch gezien voor verbetering vatbaar.

In het begin waren boeken van schilders, vooral de grote meesters, mijn houvast.
Door veel te kijken en lezen ontwikkelde ik gestaag mijn techniek, als een ware autodidact.
Na mijn schooltijd raakte het schilderen wat in het slop. Maar na verloop van tijd kwam de drang om te gaan schilderen terug en ontwikkelde ik mij verder als schilder. Vroeger waren mijn thema´s veelzijdig, de laatste jaren specialiseer ik mij steeds meer op het schilderen van stillevens, waarbij ik de stofuitdrukking als een grote uitdaging ervaar.

Palmares
1994. Solo expositie Millingen a/d Rijn.
2012. ADAF, Amsterdam.
2013. ADAF, Amsterdam; ART IJmuiden; EXPO, Apeldoorn.
2014. ADAF, Amsterdam; Barcelona Art Fair; ART Expo, Haarlem; TEDx Defensie, Breda.
2015. ADAF, Amsterdam; Galerie du Colombier, Parijs.
2016. Nationale Kunstdagen, Rotterdam; ART Eindhoven.
2017. Brabant Art Fair, Breda; Nationale Kunstdagen, Nieuwegein.